درباره اهمیت مشاوره حقوقی هر قدر صحبت کنیم باز حق مطلب ادا نشده است. حقوقدانان و وکلا بارها متذکر شدهاند که بدون مشورت گرفتن با کسی که در امور قضایی تخصص دارد هیچ اقدام حقوقی انجام ندهید اما باز متاسفانه شاهد آن هستیم که افراد زیادی طعمه سوردجویان میشوند و حقشان به دلیل بیاطلاعی از قانون ضایع میشود.
بسیاری از افراد به دلیل اینکه موردی مشابه پرونده حقوقی آنها برای یکی از دوستان یا اقوامشان اتفاق افتاده خود را بی نیاز از مشاوره حقوقی میدانند اما از این نکته مهم و حیاتی غافل هستند که پروندههای حقوقی به ظاهر مشابه الزاما راهحل حقوقی یکسانی ندارند! در علم حقوق جزئیات تعیین کننده هستند و تنها کسی که توامان دانش و تجربه دارد میتواند پی به این جزئیات ببرد. بنابراین حتما پیش از هر اقدامی مشورت بگیرید. البته تنها مشورت کردن کافی نیست. کسی که شما را راهنمایی میکند باید صلاحیت داشته باشد و باسواد و با تجربه باشد.
مشاوره حقوقی چه زمانی الزامی است؟
شاید فکر کنید تنها کسانی که درگیر یک پرونده حقوقی در دادگاه هستند باید به یک مشاور حقوقی مراجعه کنند؛ اما این تصور کاملا غلط است. مشاوره تنها برای زمانی که قصد شکایت کردن علیه کسی را دارید یا شخصی از شما شکایت کرده نیست. البته یکی از کاربردهای مشاوره حقوقی، راهنمایی افراد در گیر و دار پروندههای حقوقی است اما آیا بهتر نیست قبل از اینکه مشکلی برای شما پیش بیاید با آگاهی و انجام اقدام پیشگیرانه جلوی بروز مشکل و دردسرهای آتی را بگیرید؟
تمام افراد در سال چندین بار اوراق تعهدآورب که بار مسئولیت حقوقی دارد امضا میکنند بدون اینکه دقیقا بدانند چه چیزی را امضا کردهاند. تمام مثالهایی که در ادامه میخوانید نمونههایی از مواردی است که بهتر است قبل از آن از مشاوره حقوقی خبره کمک بگیرید.
• وقتی قصد تغییر شغل و ورود به محل کار جدیدی دارید و باید قرارداد کار امضا کنید و ضمانت حسن انجام کار مثل سفته ارائه دهید.
• وقتی قرارداد اجاره شما تمام شده و قصد نقل مکان به منزل جدیدی دارید.
• وقتی در شرف ازدواج هستید.
• وقتی قصد فروش ملکی دارید.
• وقتی معامله ملکی پیش رو دارید و نگران هستید فروشنده به تعهدات خود عمل میکند یا خیر.
• اگر قصد متارکه دارید.
• اگر میخواهید با یکی از دوستانتان شراکت کنید و کسب و کاری را شروع کنید.
• زمانی که یکی از عزیزانتان فوت کرده و ارثیهای به شما تعلق میگیرد.
• زمانی که قصد مهاجرت و خروج از کشور دارید.
• زمانی که میخواهید حضانت فرزندی را به عهده بگیرید.
این لیست پایانی ندارد و میتوان موارد بیشماری را به آن اضافه کرد. امروزه با پیچیده شدن روابط انسانی در جوامع هر روز در موقعیتهایی قرار میگیریم و بار حقوقی آن به ما تحمیل میشود.
همه ما باید به دلایل مختلفی مانند دریافت وام اوراقی تعهدآوری را امضا کنیم، یا مثلا برای همکاری با باید سفته ارائه دهیم، در این مواقع اگر به حقوق خود واقف نباشیم به راحتی حقمان پایمال میشود. هوشمندانه است با مشورت گرفتن از وکلای متبحر اموال و حقوقمان را از گزند خطراتی که آنها را تهدید میکنند مصون نگه داریم. دشواریها و پیچیدگیهای پروندههای دادگستری به حدی است که افراد به تنهایی قادر به پیگیری درست و صحیح آنها نیستند. به همین دلیل پیشنهاد میشود قبل از آنکه پرونده خود را

مشاورحقوقی باکیفیت چه شرایطی دارد؟
همانطور که پیشتر صحبت آن رفت تنها مشاوره گرفتن کافی نیست. شما باید به یک مشاوره حقوقی خوب و با کیفیت مراجعه کنید. در غیر اینصورت نه تنها سودی عاید شما نخواهد شد بلکه حتی ممکن است راهنمایی غلط باعث به بیراهه رفتن شما شود!
مشاوره حتما باید کاملا تخصصی و موضوعی انجام شود. کسی که در یک زمینه مشخص حقوقی دانش و تجربه دارد نمیتواند در حوزهای دیگر طرف مشورت باشد. کیفیت مشاوره حقوقی تنها در سایه تخصص تضمین شود. وکلا و مشاوران حقوقی تنها باید در حوزه تخصصی خود مشاوره دهند. مطالعات حقوقی و دانستن قانون کافی نبوده و قادر نیست یک مشاوره اثربخش و سازنده را رقم بزند. پس لازم است دقت کنید که مشاور شما در موضوعِ مسئله حقوقی شما دانش و تجربه داشته باشد و زمان زیادی از آخرین مواجهه او با موضوعات مشابه مورد حقوقی شما نگذشته باشد.
روند دریافت مشاوره حقوقی در موسسه حقوقی ثمین عدالت
روند دریافت مشاوره در این مرکز به این صورت است که پس از مراجعه حضوری یا تماس فرد اطلاعات اولیهای از او اخذ میشود و سوالاتی کلی از او پرسیده میشود تا مشخص شود کدام متخصص حقوقی میتواند بهترین راهکار را ارائه دهد. در ادامه فرد به متخصصی که دارای تخصص و تجربه در آن حوزه است ارجاع داده میشود.
این روند باعث شده است کیفیت خدمات مشاوره در این مرکز بسیار بالا باشد و رضایت موکلان مهر تائیدی بر این ادعا است. ما معتقدیم این رویکرد کمک زیادی به افزایش ثمر بخشی مشاوره حقوقی و رضایتمندی مردم خواهد کرد و قدمی در راستای رسیدن به عدالت خواهد بود.
موسسه حقوقی ثمین عدالت به شما کمک میکند مشکلات حقوقی خود را در با دریافت خدمات مشاوره حقوقی اینترنتی، حضوری و تلفنی برطرف سازید. ما برای هر پروندهای بهترین وکیل در آن حوزه را انتخاب میکنیم تا شما را برای رسیدن به حقتان یاری دهد. وکلای موسسه به صورت تخصصی پرونده قبول میکنند. وکیل خانواده، وکیل طلاق، وکیل مهریه، وکیل نفقه، وکیل چک، وکیل ملکی، وکیل حضانت، وکیل قرارداد، وکیل حقوقی و وکیل کیفری عناوینی هستند که موکلین هنگام سپردن پروندههای خود به موسسه حقوقی به کار میبرند. چرا که افراد خواهان این هستند که پرونده آنها حتماً به متخصص امر سپرده شود. در این موسسه خیالتان بابت این مسئله راحت خواهد بود چون انجام تخصصی امور دغدغه ما نیز هست.
بسیاری از افراد به دلیل مشکلات مالی و یا دسترسی سخت به وکیل از مشاوره حقوقی استفاده نمیکنند و به همین دلیل متحمل ضررهای سنگین میشوند. در این موسسه حقوقی به جهت رفاه حال هموطنان، مشاوره حقوقی به صورت تلفنی نیز ارائه میشود تا افراد با هر شرایطی بتوانند از این خدمات استفاده کنند. البته پیشنهاد میکنیم در صورت امکان بهصورت حضوری به موسسه مراجعه کنید و با بهترین وکیل در حوزه تخصصی پرونده خود ملاقات کنید. برای ارتباط با ما خط اختصاصی ثمین با شماره ۰۲۱۲۶۷۱۱۲۸۹ در اختیار شما است. برای تماس با ما از تمام نقاط کشور نیازی به شمارهگیری کد نیست.