موسسه حقوقی و داوری ثمین عدالت ایستا از پای صحبت مردم نشستن و گوش دادن به حرف آنها متولد شد. همواره برای ما جای سوال داشت که چرا با وجود اینکه جامعه علمی حقوقی کشور از سواد خوبی برخوردار است و اساتید نامدار و دلسوزی سالهاست به ساخت بستری شایسته اهتمام ورزیدهاند، باز وقتی پای صحبت مردم مینشینی دل پردرد و جگر پرخونی از حقوق از دست رفته و پایمال شده خود یا مشکلات حقوقی که ناغافل گریبانشان را گرفته دارند.
وانگهی چرا قریب به اتفاق ارائهدهنگان خدمات حقوقی از روشهای قدیمی، نخ نما و کند مرسوم استفاده میکنند و جای تکنولوژی و دانش روز در این حوزه خالی است و اگر هم هست بیشتر جنبه تشریفاتی و ظاهری دارد تا عملی و کارگشا. این شد که تصمیم گرفتیم آستین همت بالا بزنیم و خود دست بهکار شویم و درصدد رفع این مشکل برآییم. چرا که براستی اعتقاد داریم به عمل کار برآید.
این موسسه حقوقی بهدنبال احساس نیاز در ارائه خدمات حقوقی متعهدانه، پیگیرانه و نوین پس از بررسی نظام حقوقی کشورهای پیشرفته و الگو گرفتن از موسسات حقوقی معتبر دنیا با شعار «دادگری پیشه ماست» تاسیس شد و توسط آقای دکتر سید حسین نعمتی اداره میشود. ارائه خدمات حقوقی نوین، شفاف و باکیفیت به موکلان و ایجاد تحول در این عرصه از اهداف اولیه تاسیس این موسسه بود که با یاری خداوند و تلاش مستمر، محقق شد و از دستاوردهای بزرگ ثمین عدالت بهحساب میآید. تحقق این مهم، کاری بس دشوار بود که ارزش ویژهای برای ما دارد چرا که دولتی است که با خون دل به کنار آمده.
باعث افتخار است که استفاده از مدیریت مدرن و نگاه علمی و نو سبب افزایش چشمگیر سرعت روند انجام امور و بالارفتن میزان رضایتمندی افراد شده است. زیرا به موکلان ما این امکان را میدهد که مانند یک ناظر اطلاعات پرونده حقوقی خود را در کوتاهترین زمان ممکن رصد کرده و در جریان کامل کار قرار بگیرند و با وکیل خود در تعامل باشند. میانگین موفقیت ۸۰ درصدی در پروندههای کیفری و حقوقی سبب شده درصد بالایی از جامعه آماری دریافتکنندگان خدمات حقوقی از این موسسه از طریق معرفی موکلان قبلی با ما آشنا شوند. این مسئله از افتخارات ثمین عدالت است و نشان از بالا بودن میزان خشنودی موکلان است.
امید که با پیگیری مستمر خط مشی و ایدههای منابع انسانی ارشمند، که براستی سرمایههای اصلی این مجموعه هستند، گامی هرچند کوچک جهت ساخت آیندهای بهتر، نه فقط برای موسسه حقوقی، بلکه برای جامعه حقوقی کشور برداشته باشیم و بار مسئولیت اجتماعی که بر دوش میکشیم را به مقصد برسانیم. چهار وکیل با تجربه و سرشناس در هیئت مدیره ثمین عدالت عضویت دارند و بیش از هفتاد وکیل در آن مشغول به فعالیت هستند. ثمین عدالت با هدف بهبود خدمت رسانی، در زمینه حقوقی به عموم ملت ایران فعالیت میکند. آنچه همواره سرلوحه افکار و کردار ما بوده، خدمت رسانی در بالاترین سطح در امور حقوقی است. این مهم با حضور مشاوران و کارشناسان با تجربه و مورد اعتماد که بدنه اصلی را تشکیل داده اند محقق گردیده است.
اعتماد همچون دُری است ارزشمند که رسیدن به آن نعمتی است بزرگ و موهبتی ماندگار و حفظ آن تنها با خدمتی صادقانه و در شأن مردم ایران میسر خواهد شد. از همین رو کیفیت وصداقت در تمامی ابعاد ثمین قابل مشاهده، ارزیابی و سنجش است.
از دیگر فعالیتهای ثمین عدالت بالا بردن سطح دانش و آگاهی عموم جامعه است. چرا که ما باور داریم آگاهی میتواند مانع از وقوع فاجعه و وارد شدن ضربات جبران ناپذیر به خانوادههای ایرانی گردد. آنچه ثمین عدالت در پی دستیابی به آن است افزایش آگاهی عمومی حقوقی و قضایی و پیگیری متعهدانه پروندههای حقوقی است. همچنین با بهره بردن از دانش روز هوش مصنوعی بستری ایجاد شده تا مخاطبان بتوانند ارتباطی موثر و آسان برقرار کرده و آخرین وضعیت پروندههای خود را پیگیری کنند.
ثمین عدالت امیدوار است با رویکردی نوین در امر حقوق بتواند پیگیر امور حقوقی ایرانیان در سراسر کشور و جهان باشد. اندیشه ما خدمت رسانی به تمام ایرانیان در داخل کشور و جای جای این کره خاکی است تا بتوانیم در گستره بین المللی دادگری را پیشه خود سازیم.
مسیر ما همچنان ادامه دارد…
خدمات ویژه مدیریت موسسه :
- تاسیس و اداره دوایر حقوقی سازمان ها ، بانک ها ، ادارات ثبت شرکتها ی حقوقی
- قرارداد مشاوره موقتی و سالیانه با اشخاص حقیقی و حقوقی
- مشاوره در مورد قراردادها و حضور در جلسات حضوری و غیر حضوری
- مشاوره در دعاوی اداره کار تامین اجتماعی
- تنظیم و تدوین و مشاوره قرار داد های داخلی و بین المللی
- امور دعاوی
- پیگیری وصول مطالبات
- انجام امور وکالتی در دادگاهها و داوری
- مطالعه پرونده های حقوقی
- راهکار های حقوقی
خط فکری ثمین عدالت ایستا:
موسسه حقوقی و داوری ثمین عدالت ایستا به اعتبار خط فکری و سیاست کاری خود توانسته افتخار ارائه خدمت به مجموعه بزرگی از موکلان راضی و وفادار را داشته باشد. این اصول کاری همواره چون چراغی مسیرمان را روشن نموده و تحمل مرارتها و ناملایمات مسیر را برایمان آسان نموده است. موارد ذیل ترسیمگر خط مشی ثمین عدالت و تعیینکننده تصمیمگیریهای خرد و کلان ما بوده و خواهد بود.
- اطلاعرسانی مستمر حق مسلم موکلان ثمین عدالت است.
متاسفانه برخی از وکلا معتقدند روند قضایی باید مانند جعبهای سربسته باشد و از دید موکل پنهان بماند و تنها خروجی آن و نتیجه کار به وی اعلام گردد. ولی ما معتقدیم موکل باید بهطور کامل در جریان استراتژی اتخاذ شده برای دفاع از حق خود و روند کار قرار بگیرد.
- وکیل مدافع شیاطین نمیشویم.
همه وکلای موسسه حقوقی و داوری ثمین عدالت ایستا، اتفاق نظر دارند که مراحل مقدس تحصیل را به این عشق گذراندهاند و سالها دود چراغ خوردهاند که مردم را در احقاق حقشان یاری کنند و آنها را از حق قانونی خود مطلع کنند. نه اینکه ترفندها و میانبرهای حقوقی را به سودجویان نشان دهند. بنابراین عاجزانه تقاضا میکنیم این دسته از افراد بههیچ عنوان با مجموعه ما تماس نگیرند!
- ما برخود واجب میدانیم خدمات حقوقی باکیفیت و متفاوت ارائه دهیم.
- ما موظف به پاسخگویی به سوالات احتمالی و برگزاری جلسات پرسش و پاسخ و هماندیشی هستیم.
- بر اساس تجربه، در مواردی که احتمال موفقیت ندارند و ا صطلاحا به «بنبست حقوقی» رسیدهاند، سیاست ما صداقت است و بههیچ عنوان با امید واهی دادن به موکلان، مهمترین سرمایه آنها که زمان و منابع مالی است تلف نمیکنیم.
- ما خود را در قبال مشخصات و اطلاعات موکلین خود متعهد میدانیم و در حفظ اسرار و هویت آنان اهتمام میورزیم.
- درخت پرثمر خدمات موسسه حقوقی ما باید به شکوفه احترام به ارباب رجوع آراسته شود.
- موکل حق دارد مراحل و سیر پیشرفت کاری خود را در هر زمان از ما درخواست نماید.
- موکل حق دارد قبل از شروع مراحل و اجرایی شدن اقدامات، اطلاعات ضروری در خصوص راهکار مدنظر را دریافت و نظر خود را کتبا اعلام نماید.
- فلج کردن اهرم اصلی عمل کلاهبرداران که ناآگاهی مردم است، مسئولیت اجتماعی ما است. متاسفانه سالانه مبلغ صدها هزار میلیارد تومان سرمایه ایرانیان به دلیل مسائل و مشکلات حقوقی درسیستم قضایی بلوکه میشود. کلید حل مشکل تنها یک چیز است:
بالا رفتن سطح دانش حقوقی مردم
اعتقاد ما در موسسه حقوقی ثمین عدالت ایستا بر این است که همه افراد باید تا حد قابل قبولی دانش حقوقی داشته باشند. لذا برآنیم که با ارائه مطالب حقوقی با زبان ساده و به روشی متفاوت، گامی در این راستا برداریم و افرادی را که پیگیر مطالب آموزشی رایگان ما هستند، در مقابل کلاهبرداران و سوءاستفادهگران بیمه کنیم.
تفاوت موسسه و شرکت
گاهی افراد دو واژه شرکت و موسسه را به اشتباه بجای هم بکار میبرند. این دو جایگاه قانونی کاملا متفاوتی دارند و حتی مراحل تاسیس آنها نیز فرق دارد. برای روشن شدن موضوع در ادامه مهمترین تفاوتهای موسسه و شرکت را ذکر خواهیم کرد.
برای تعریف شرکت باید نگاهی به قانون مدنی داشته باشیم. در این قانون شرکت به اجتماع حقوق مالکین در شی واحدی به نفع اشاعه شرکت یا کمپانی گفته میشود. بر این اساس شرکت در برگیرندهی مفهومی است که جمعی از افراد بر اساس یک قرارداد مشترک گرد هم جمع میشوند و سود به دست آمده از فعالیت را بین خود تقسیم میکنند. طبق ماده ۲۰ قانون تجارت با هفت نوع شرکت مواجه میشویم که بنا بر نیاز برای انجام فعالیت برگزیده میشوند.
با توجه به تعریف شرکت و موسسه در قانون کشور اساسا هدف از تشکیل شرکت رسیدن به سود و منفعت است. این سود مالی بین شرکا تقسیم میشود. در حالی که همانطور که پیشتر بیان شد، موسسات میتوانند اهدافی علمی، فرهنگی، فنی، هنری و … داشته و به عبارتی غیرانتفاعی باشند. البته رسیدن به سود هم ممکن است مد نظر موسسات باشد.
همچنین نوع فعالیت، میزان مسئولیت شرکا، حداقل تعداد شرکا در شرکت با موسسه متفاوت است. نکته جالبی که در مورد موسسات وجود دارد این است که ثبت و تاسیس موسسه با یک شخص نیز ممکن است. در صورتی که در مورد شرکتهای تجاری این امکان میسر نیست.