نکات کلیدی معامله با وکیل خریدار ملک را در ادامه مرور خواهیم کرد.
در هنگام معامله با وکیل خریدار ملک چند نکته را رعایت کنید:
- وکیل حق اسقاط کافه خیارات، ضمانت کشف فساد و تحویل گرفتن ملک را داشته باشد
- از دفترخانه ای که وکالت صادر شده بخواهید اعتبار وکالت نامه را تصدیق کند
- اگر خریدار ورشکسته و یا ممنوع المعامله باشد، اعمال حقوقی وکیل خریدار هم بی اعتبار است ولو آنکه وکیل هیچ نوع ممنوعیتی نداشته باشد
- عقد قرارداد فقط خریدار را متعهد می نماید و هیچ تعهدی برای وکیل ایجاد نمی کند بنابراین بهتر است در قرارداد علاوه بر خریدار، وکیل خریدار هم نسبت به تعهدات خریدار مسوول باشد.
اگر ملکی که در رهن می باشد را خریداری کنید و فروشنده حاضر به تسویه و فک رهن نشود; دادگاه نمیتواند دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی را بپذیرد. مگر آنکه در کنار آن تقاضای الزام به فک رهن هم داده شود. اگر فروشنده باز هم فک نکرد مجبورید به خود بانک برگردانید و سپس پول پرداختی را از وی مطالبه کنید.
خریداران در هنگام خرید املاک به این نکات توجه کنند:
- اصل سند مالکیت ( مساحت وحدود / وضعیت توقیف یا آزاد بود ملک / وضعیت مشاعات ملک)
- بررسی سمت فروشنده ( اصیل است یا نماینده )
- حالت شخصی فروشنده ( محجور یا ورشکسته نباشد )
- بررسی وضعیت خود ملک در عالم خارج ( وجود خارجی اعیانی / متصرفین حال حاضر آن / وضعیت ثبتی ملک / نداشتن طرح های عمرانی در محدوده ملک / از لحاظ قانون زمین شهری )
سلام فروشنده ملک در دادگاه تجدید نظر محکوم به وجه التزام قرار دادی شده. ..وام گرینده شرکت تجاری میباشد ولی فروشنده ملک .ضامن بوده. .در ضمن ملک اول ملک را فروخته و تحویل داده بوده و بعدا ضمانت کرده وام شرکت تجاری را و الان حاضر نیستم هیچ کدام پول بانک را پرداخت کنند. بهترین راه کدام هست برای فک رهن و بنام کردن