همه ما در زندگی با مسائل ثبتی مواجه شده‌ایم و برخی از ما نیاز به وکیل متخصص در وکالت امور ثبتی پیدا کرده‌ایم. اهمیت این موضوع در تمام بخش‌های زندگی کاملاً مشهود است. قبل از ورود به بحث می‌توان از اخذ شناسنامه به‌عنوان مثالی نام برد و شاید بتوان گفت اولین مرکز ثبتی که همه ما نسبت به آن شناخت داریم و از خدمات آن استفاده کرده‌ایم سازمان ثبت احوال است.

متاسفانه امروزه شاهد مشکلات ثبتی بسیاری برای افراد مختلف جامعه هستیم. متخصصان وکالت امور ثبتی می‌توانند با راهکارهای هوشمندانه و به‌موقعی که اتخاد می‌کنند به موکلشان کمک کنند امور ثبتی خود را با کمترین مشکل انجام دهد و به حق خود برسند.

وکالت امور ثبتی به چه معنا است؟

وکالت امور ثبتی ناظر بر مجموعه قوانین و مقررات و بخشنامه‌های حاکم بر کلیه امور چهارگانه انسان شامل حیات، ممات، ازدواج و طلاق است و به جهت نظام‌مندی و در راستای اعمال حاکمیت دولت‌ها بر افراد و بر روی کلیه تملکات افراد بر روی اموال غیرمنقولشان شکل گرفته است و باعث شده حاکمیت در فکر نظام‌مند کردن این قوانین بیفتد و نظارت بر روی این امور داشته باشد.
وکالت امور ثبتی شامل بخش‌های مختلفی از قبیل دعاوی ثبت اسناد است که شامل الزام به ثبت ولادت، اصلاح شناسنامه، تغییر نام و نام خانوادگی، تغییر سن، حذف نام همسر سابق از شناسنامه، وکالت امور ثبتی در درخواست صدور سند مالیکت، اعتراض به ثبت علائم تجاری و اختراع، الزام به تفکیک افراز و فروش مال مشاء، دعاوی مربوط به اجرای اسناد رسمی لازم‌الاجرا، توقیف عملیات اجرایی یا ابطال آن و ابطال اجرائیه ثبتی و…. می‌باشد.

هر سندی برای اینکه وجاهت و اعتبار بیشتری پیدا کند باید در یکی از دفاتر ثبت اسناد کشور ثبت شود در غیر اینصورت ممکن است از نظر قانونی به مشکل بر بخورند. بنابراین وکالت امور ثبتی را می‌توان یکی از مهم‌ترین خدماتی دانست که متخصصان حقوقی کشور ارائه می‌دهند.

موسسه حقوقی ثمین عدالت

وکالت امور ثبتی

اهمیت زمان در وکالت امور ثبتی

امور ثبتی دامنه بسیار وسیعی دارد و صرفاً آشنایی با این قوانین نمی‌تواند موجب شود ادعا کنیم متخصص وکالت امور ثبتی هستیم. پرونده‌های ثبتی برخلاف تصور عموم پیچیدگی زیادی دارد و لازمه تخصص است و شاید هر وکیل و یا کارشناسی نتواند اشراف کافی نسبت به قوانین و بخشنامه‌های ثبتی داشته باشد.
با توجه به اینکه رسیدگی به امور ثبتی بیشتر در ادارات ثبت مطرح است لذا وکیل متخصص در وکالت امور ثبتی که آشنایی با قوانین و آیین‌نامه‌های ثبتی و حقوقی دارد می‌تواند به‌راحتی کلیه امور فوق را به نحو احسن انجام دهد. به‌طور مثال اغلبِ افراد دعاوی ثبتی را با دعاوی ملکی یکی می‌دانند و گاها مسیر را اشتباه رفته و به جای پیگیری موضوع از ادارات ثبت از طریق دادگستری و قوه قضاییه اقدام می‌نمایندکه در این حالت علاوه بر بی‌نتیجه ماندن و اتلاف وقت، متحمل هزینه‌های سنگین دادرسی نیز می‌شوند.
برای مثال مهم است که راهکار اتخاذ شده در زمینه اصلاح اشتباهات شناسنامه، تغییر نام یا نام خانوادگی و اخذ شناسنامه برای نوزاد حاصل از نکاح منقطع برای رسیدن به نتیجه در کوتاه‌ترین زمان ممکن چه ‌باشد. به‌طور قطع وکلای متبحر وکالت امور ثبتی با تشریفات و روال اداری مربوطه و مدارک مورد نیاز دراین زمینه آشنا بوده و مشورت گرفتن از آن‌ها می‌تواند بسیار مفید و کارگشا باشد. همچنین با توجه به تغییرات تشریفات ثبت شرکت این افراد در بازه زمانی کوتاه به‌راحتی می‌توانند مواردی مثل ثبت شرکت را به انجام برسانند.

قانون ثبت و وکالت امور ثبتی

در کشور ما حقوق ثبت به نسبت سایر زیر شاخه‌های حقوقی مانند حقوق مدنی از قدمت زیادی برخوردار نیست. حقوق ثبت تنها دغدغه افراد جامعه نیست بلکه بسیاری از دانش‌آموختگان حقوق و وکلا نیز در زمینه وکالت امور ثبتی دغدغه دارند. بنابراین در بسیاری از امور ثبتی نمی‌توان بدون مشورت گرفتن از افراد باتجربه نتیجه دلخواه را کسب کرد.
برای پاسخ به سؤالاتی از قبیل موارد زیر بهترین کار مشورت با کارشناس وکالت در امور ثبتی است:

  • آیا برای خرید یک ملک باید قولنامه تنظیم شود یا مبایعه‌نامه؟
  • سند ملک به چه صورت باید تنظیم شود؟
  • به چه نحوی باید سند را قبل از خرید مطالعه کرد؟
  • از کجا مشخص می‌شود فروشنده‌ی ملک خودش را می‌فروشد یا مال دیگری را؟
  • از کجا معلوم است کاغذی که در یَد اوست اصالت دارد یا جعلی است؟
  • اگر شخصی قصد دارد صلح نامه (سند صلح عمری و …و یا هبه نامه تنظیم نماید به چه صورت باید اقدام کند؟
  • ثبت چه اسنادی باید الزاما در دفتر اسناد رسمی و یا اداره ثبت اسناد تنظیم شود که دارای ارزش و اعتبار قانونی باشد؟
  • هبه نامه، صلح نامه و شرکت نامه باید وفق ماده ۴۶ قانون ثبت اسناد نزد مراجع رسمی تنظیم شود یا خیر؟
  • آیا تنظیم قراردادهای اجاره برای اماکن تجاری یا اجاره واحدهای مسکونی باید به‌طور رسمی تنظیم شوند تا مشمول مقررات قانون موجر و مستاجر شوند؟
  • اگر وصیت‌نامه‌ای به‌طور غیر رسمی تنظیم شده و جز وصیت‌نامه‌های عادی باشد آیا مفاد آن قابل قبول است؟
  • از نقطه نظر وکالت امور ثبتی برای لازم الاجرا شدن آن چه مسیر حقوقی و قانونی می‌بایست طی شود؟

اشراف به کلیه امور فوق توسط افراد مجرب در وکالت امور ثبتی امکان‌پذیر است. چرا که کوچک‌ترین سهل‌انگاری و اهمال مانع از استیلای حقوق مالکانه افراد بر روی عین یا منفعت اموالشان خواهد شد. لذا پاسخگویی به تمام این سوالات توسط وکلای مجرب در وکالت امور ثبتی امکان‌پذیر است.

موسسه حقوقی ثمین عدالت

دادگری پیشه ماست

ما باور داریم آگاهی می‌تواند مانع از وقوع فاجعه و وارد شدن ضربات جبران ناپذیر به خانواده‌های ایرانی گردد

برای مشاوره با وکلای ما با شماره زیر تماس بگیرید.

خط اختصاصی :  ۰۲۱۲۶۷۱۱۲۸۹۰

 

قانون ثبت شرکت در وکالت امور ثبتی

در تمام کشورها شرکت‌های تجاری نقش بسزایی در توسعه اقتصاد دارند. در کشور ما نیز بخش عمده‌ای از سرمایه توسط این شرکت‌های تجاری تولید می‌شود و اشتغال پایدار برای متخصصان فراهم می‌شود. لذا توجه به این بخش از اولویت‌های مهم است و تبعا مسائل ثبتی و حقوقی شرکت‌ها هم حائز اهمیت است. همچنین سهام شرکت‌ها سودآوری و مشارکت زیادی در اقتصاد کشور بوجود آورده است. در این میان لزوم ثبت اشخاص حقیقی و اشخاص حقوقی غیر قابل انکار است.

قانون ثبت شرکت‌های ایران در سال هزار و سیصد و ده تصویب شده و در آن همه شرکت‌های ایرانی اعم از سهامی عام، تضامنی، سهامی خاص، تعاونی تولید و مصرف و … که در ایران تشکیل و مرکز اصلی فعالیتشان درکشورمان است، مکلف هستند شرکت خود را ثبت کنند و اگر در این خصوص کوتاهی کنند به تقاضای شرکت منحل خواهد شد.

شایان ذکر است شرکت‌های خارجی نیز برای تاسیس شعبه یا نماینده در ایران و اشتغال به کسب و کار بایست اولا در کشور مبدا قانونی باشند و در ثانی در اداره ثبت کشور به ثبت برسند. درباره قانون ثبت شرکت‌ها اطلاعات دقیقی در وبسایت موسسه حقوقی و داوری ثمین عدالت وجود دارد و موارد مورد نیاز به تفضیل مورد بررسی قرار گرفته‌اند. 

سخن پایانی

برخلاف ادوار گذشته امروزه بسیاری از وظایف سازمان ثبت اسناد و املاک کشور به صورت الکترونیکی و اینترنتی قابل انجام و پیگیری است و نیاز به حضور مردم در دفاتر ثبت نسبت بسیار کمتر شده است. اما وسعت دامنه امور ثبتی و پیچیدگی آن باعث پیدایش امور حقوقی پیچیده‌ای در وکالت امور ثبتی شده است. این مسائل لزوم اعطای تخصص وکالت امور ثبتی به یک وکیل خبره را دو چندان کرده است. موسسه حقوقی ثمین عدالت با بهره‌گیری از مجرب‌ترین وکلای امور ثبتی توانسته است رضایت درصد بالایی از موکلین و مراجعین را در کوتاه‌ترین زمان ممکن جلب کنند.

مبحث وکالت امور ثبتی تخصصی است و ساده‌ترین مسائل بار مالی و تعهدی زیادی در پی دارد. در صورت نیاز حتما از مشاوره با وکیل امور ثبتی بهره ببرید و مطمئن گام بردارید و حاشیه امنی برای املاک و سرمایه خود ایجاد کنید.‌ برای مشاوره با وکیل متبحر در امر وکالت امور ثبتی با ما تماس بگیرید. وکلای پایه یک و خبره موسسه حقوقی و داوری ثمین عدالت آماده پاسخگویی به سوالات حقوقی شما هستند. برای ارتباط با ما کافی است با ۲۶۷۱۱۲۸۹ ۰۲۱ تماس بگیرید.

 
Call Now Button