ویژگی های وکلا موفق

ویژگی های وکلا موفق چیست؟ آیا هوش و استعداد موثر است؟ البته ما باید در کنار تجربه و فرصت ها از سطح هوشی و انگیزه ای مشخصی نیز برخوردار باشیم. اما حقیقت این است که ویژگی هایی که یک وکیل خوب را به یک وکیل موفق تبدیل می کند ممکن است از ویژگی هایی نباشد که شما فکر می کنید.

در اینجا پنج ویژگی وجود دارد که باعث می شود یک وکیل موفق تر از بقیه باشد.

  1. شفقت

شفقت یک واکنش احساسی است که به موجب آن فرد مشکل دیگری را درک می کند و واقعاً می خواهد به حل مشکل کمک کند. این بخشی از کاری است که وکلا انجام می دهند. افراد با مشکلاتشان یا برای جلوگیری از مشکلات آینده به ما مراجعه می کنند و ما به حل یا جلوگیری از مشکلات کمک می کنیم. اگر قانون تجارت، قانون مالیات یا در هر زمینه ای را که به ویژه “احساسی” نیست انجام می دهید ممکن است فکر نکنید که ترحم برای عمل شما مهم است. این وکیل دلسوز بر احساس دیگران متمرکز است و دیدگاه آن ها را می پذیرد خواه در نهایت موافق باشد یا نه.

دلسوزی پایه و اساس مهارت های افراد خوب است. بدون دلسوزی نمی توانید خود را جای مشتری خود بگذارید یا مسائلی که مشتری با آن روبرو است را به طور کامل درک کنید. بدون دلسوزی نمی توانید موقعیت حریف خود را درک و پیش بینی کنید که او چه کاری انجام خواهد داد و اقدامات مقدماتی را در جهت منافع مشتری خود انجام خواهید داد.

  1. قابلیت گوش دادن
شاید دوست داشته باشید بخوانید  حق زن در اسلام و قانون مدنی

مهارت های ارتباطی موثر برای قانونگذاری خوب ضروری است. گوش دادن از مهمترین جنبه های ارتباطی است. اما فقط اگر اول گوش کنیم می توانیم آن را درست انجام دهیم. به حرف مشتریان خود گوش فرا دهید. به سخنان دشمنان، همکاران و قضات خود گوش فرا دهید. به عنوان وکیل ما باید اطلاعات زیادی را در اختیار ما قرار دهیم و سپس آن ها را تجزیه و تحلیل و سنتز کنیم و از قضاوت خوبی برای ارائه مشاوره به مشتریان خود برخوردار شویم.

  1. ابراز وجود ، نه پرخاشگری

من اغلب می شنوم که مردم می گویند او آنقدر پرخاشگر نیست که یک وکیل کارآمد باشد و این اصلا درست نیست. شما نیازی به پرخاشگری ندارید، گرچه باید قاطع باشید. وکلای قاطع نظرات خود را بیان می کنند و در حالی که به دیگران احترام می گذارند خود را در معرض شنیدن قرار می دهند. وکلای متجاوز نظر دیگران را به نفع نظر خود حمله می کنند یا نادیده می گیرند.

وکلای بیش از حد تهاجمی وقتی از موقعیت مشتری آن ها متفاوت باشد نمی توانند موقعیت دیگری را درک کنند. این باعث می شود آن ها در درک مسئله بی تأثیر باشند و بنابراین نتوانند راه حلی موثر ارائه دهند. این به روابط بین فردی آسیب می زند و در نهایت منجر به ایجاد یک محیط غیر همکاری می شود که حل و فصل یا توافق را غیرممکن می کند.

  1. خلاقیت

یکی دیگر از مهمترین ویژگی ها وکلای موفق، خلاقیت است. ما باید خلاق باشیم تا راه حل های واقعی برای مسائلی که مشتریان ما با آن روبرو هستند پیدا کنیم. هر ماده منحصر به فرد است. با هر مشتری باید متفاوت برخورد شود و هر راه حل با دقت ساخته شود. در حالی که در کل ما وکلا یک گروه نسبتاً خطرپذیر هستیم باید یاد بگیریم که خارج از چارچوب فکر کنیم. بهترین راه برای ایجاد راه حل های منحصر به فرد نزدیک شدن به هر موقعیت با گوش دادن دلسوزانه است که به شما این امکان را می دهد تا واقعاً مسائل و نیازهای مشتری و دشمن را درک کنید. این سطح از درک می تواند به راه حل های طولانی مدت منجر شود که برای همه طرف های علاقه مند مفید باشد. بن بست ها معمولاً هنگامی بوجود می آیند که مشاوران مخالف نتوانند با گوش دادن دلسوزانه به موضوع نزدیک شوند و در عوض بی جهت پرخاشگر شوند.

  1. پشتکار
شاید دوست داشته باشید بخوانید  مالکیت ما فی الذمه به بیان ساده

یکی دیگر ویژگی های وکلا موفق پشتکار است. موفقیت با پشتکار حاصل می شود و پشتکار و تلاس یکی از مهمترین ویژگی ها برای موفقیت در هر زمینه ای می باشد.

برای ارتباط با بهترین وکلا می توانید به موسسه حقوقی و داوری ثمین عدالت مراجعه نمایید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Call Now Button