وکیل کلاهبرداری و معرفی شیوه های نوین کلاهبرداری / بخش نخست

وکیل کلاهبرداری می تواند راه پیگیری پرونده را به درستی نشان داده و اقدامات مناسبی را برای مالباخته انجام دهد. همچنین مالباخته می تواند پیگیری پرونده کلاهبرداری را به او بسپارد.

وکیل کلاهبرداری شما را با شیوه های نوین کلاهبرداری آشنا می کند. فریب و حقه بازی از اجزای اصلی کلاهبرداری است. کلاهبرداری اما در قانون به عنوان تحصیل یا بردن وجه یا مال دیگری با توسل به هر نوع وسایل متقلبانه تعریف شده است.  آنچه در عمل کلاهبرداری همواره مشاهده می شود استفاده از فریب برای بردن مال  و آسیب زدن به دارایی های دیگری است.

این نکته لازم به یادآوری است که برای آنکه جرم کلاهبرداری محقق شود  توسل به فریب و تقلب برای فریب مالباخته ضروری است و به بیان دیگر کلاهبردار باید مرتکب مانوری متقلبانه شود. در ماده ۱ قانون تشدید مجازات مرتکبین ارتشاء و اختلاس و کلاهبرداری مصوب سال ۱۳۶۷ و دو تبصره آن در خصوص مصادیق جرم کلاهبرداری آمده است که کلاهبرداری به انتقال غیر از طریق توسل به انواع وسایل متقلبانه است که همراه با مسئولیت باشد. بنابراین همانطور که گفته شد فریب و توسل به وسایل متقلبانه جزیی از کلاهبرداری و تعریف آن می باشد.

وکیل کلاهبرداری

زمانی که فردی مورد فریب قرار گرفته و در نتیجه توسط فردی از او کلاهبرداری می شود در نخستین گام بهتر است تا با یک وکیل کلاهبرداری مشورت کند. یک وکیل کلاهبرداری می تواند راه پیگیری پرونده را به درستی به او نشان داده و اقدامات مناسبی را برای او انجام دهد. همچنین مالباخته می تواند پیگیری پرونده کلاهبرداری را به او بسپارد. سپردن پرونده به وکیل کلاهبرداری باعث می شود تا اثبات جرم کلاهبرداری راحت‌تر و ظرف مدت کمتری صورت پذیرد و در نتیجه احتمال رسیدن مالباخته به مال از دست رفته بیشتر شود.

وکیل کلاهبرداری کیست؟

عقل و تجربه هر دو اینطور حکم میکنند که در صورتی که در زمینه ای به مشکلی برخوردیم پیگیری امور را به افرادی بسپاریم که در آن زمینه دارای تخصص هستند. یکی از تخصصی ترین زمینه های حقوقسی و وکالت در ایران را می توان وکالت در امور کلاهبرداری دانست. وکیل کلاهبرداری دانش، تجربه و تخصص لازم را برای پیگیری پرونده های کلاهبرداری دارا می باشد. دایره وسیعی که وکیل کلاهبرداری با آن مواجه است او را نیازمند دارا بودن به تخصص و دانش فراوان در این زمینه های مختلفی کرده است. از جرایم مشمول جرم کلاهبرداری  می توان به فروش مال غیر، تبانی برای انتقال مال غیر، معاونت در جرم کلاهبرداری، انحصار وراثت، جعل اسناد، ثبت ملک، تقسیم منافع سازمان، معامله معارض، فروش ارز دولتی و… اشاره داشت.

شاید دوست داشته باشید بخوانید  بررسی نزاع دسته جمعی
وکیل کلاهبرداری
وکیل کلاهبرداری

شیوه های نوین کلاهبرداری

میس کال

شیوه کلاهبرداری نوینی که این روزها بسیار استفاده می شود به روش میس کال معروف شده است. در این شیوه تماسی با افراد برقرار می شود. این تماس مشخص نیست مربوط به چه کسی است و در لیست فهرست تماس های از دست رفته قرار می گیرد. از آنجا که افراد زیادی نسبت به تماس های از دست رفته خود کنجکاوی نشان می دهند با شماره موردنظر تماس می گیرند تا بدانند چه کسی با آنها تماس گرفته است و این دقیقا همان چیزی است که کلاهبرداران در انتظار آن هستند. کلاهبرداری در این روش از این قرار است که کامپیوتر کلاهبرداران شماره هایی را به صورت تصادفی انتخاب می کند و سپس به صورت اتوماتیک با آنها تماس می گیرد. بعد از آنکه تلفن طعمه یک بار بوق خورد، کامپیوتر به صورت خودکار متوقف می شود و گوشی در منوی فهرست تماس ها یک تماس از دسته رفته را نشان می دهد. تا اینجا کلاهبرداران نیمی از راه را رفته اند و رسیدن به اهداف سودجویانه به این بستگی دارد که صاحب تلفن با شماره مورد نظر تماس بگیرد یا نه. کلاهبرداران می دانند که اغلب مردم به راحتی به تماس های از دست رفته خود پاسخ می دهند بنابراین انتظار تماس ها را می کشند. در این شیوه پیچیده کلاهبرداری با پاسخ دادن به تماس از دست رفته، صاحب تلفن بی آنکه متوجه شود به یک سرویس پرداخت نقدی تلفنی وصل می شود که این سرویس به سرعت مبلغی از حساب طعمه را خالی می کند. زمانی این موضوع روشن می شود که قبض ماهانه مشترکین به دست آنها می رسد. در حال حاضر هیچ راهی وجود ندارد که از طریق آن بتوان از وقوع چنین حوادثی جلوگیری کرد. فعلا تنهاترین و بهترین راه برای جلوگیری از چنین سوءاستفاده هایی این است که مشترکان تنها به آن دسته از تماس های از دست رفته پاسخ دهند که شماره های مالکان آنها را می شناسند.

شاید دوست داشته باشید بخوانید  انواع مالیات مستقیم در ایران

شما برنده شده اید

در این روش نوین کلاهبرداری که با ارسال یک پیام برای شما آغاز می شود کلاهبرداران شما را برنده یک مسابقه و یا قرعه کشی معرفی می کنند. پس از آنکه هدیه  در پیام شما را برنده مبلغی کعرفی می کنند از شما می خواهند برای پیگیری این هدیه با شماره ای تماس بگیرید. پس از تماس این افراد اطلاعاتی را از شما درخواست می کنند تا بتوانند مبلغ جایزه را به شما پرداخت کنند . اطلاعاتی مانند نام، شماره کارت، رمز دوم و … را از شما دریافت می کنند و به سرعت دست به کلاهبرداری و سرقت از کارت شما خواهند کرد. بنابراین لازم است تا هیچگاه اطلاعات کارت خود مانند رمز دوم را در اختیار دیگران قرار ندهید.

یارانه شما قطع شد

وکلای کلاهبرداری با اشاره به شیوه های نوین کلاهبرداری اینطور عنوان می کنند که هر بستری با توجه به زمان خود می تواند کلاهبرداران را به سمت خود جذب کند. یکی از این بسترها با توجه به زمان، پرداخت یارانه ها است. در این شیوه کلاهبرداری پیامکی با مضمون قطع رایانه به برخی از کاربران ارسال شده و با هدایت آنها به یک وب‌سایت جعلی، اطلاعات بانکی‌شان را درخواست کرده و بدین شکل از آنها کلاهبرداری و سرقت خواهد شد.

کمک برای فروش گنج

در روشی که مدتی بسیار شایع شده و رواج پیدا کرده بود پیامی به افراد مختلف ارسال می شد با این مضمون که فردی گنجی ارزشمند را پیدا کرده است و برای فروش آن کمک می خواهد . در این روش کلاهبردارانه که برخی از افراد را فریب داده و حتی آسیب های فراوان مالی و خطرات جسمانی را برای آنها در پی داشت افراد فریب خورده را مورد سرقت، سواستفاده مالی . دیگر اقدامات مجرمانه قرار می دادند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Call Now Button