وظایف مشاور حقوقی بین‌المللی

توضیحاتی در مورد وظایف مشاور حقوقی بین‌المللی

مشاوره حقوقی در زمینه بین المللی یکی از نمونه های مشاوره بوده که معمولا برای شرکت هایی حائز اهمیت بوده که فعالیت خود را در عرصه بین المللی انجام می دهند. با توجه به اهمیت صادرات و واردات، معمولا اغلب شرکت ها فعالیت خود را در زمینه واردات و صادرات انجام می دهند. بدین ترتیب ممکن است مشکلات بسیار زیادی در عرصه بین المللی برای این دسته از شرکت ها به وجود بیاید که نیاز به مشاور حقوقی در سطح بین المللی داشته باشند. در این مقاله با برخی از وظایف مشاور حقوقی بین‌المللی آشنا می شوید.
مشاوره حقوقی در زمینه بین المللی باید توسط افرادی انجام شود که دارای تخصص بسیار زیادی در زمینه های مختلف حقوقی می باشند. زیرا معمولا پیگیری هر پرونده بین المللی نیاز به تخصص و تجربه بسیار بالایی دارد. این موضوع به خاطر تنوع قوانین حقوقی در شرکت های مختلف سایر کشور ها می باشد. با توجه به اینکه معمولا در اینگونه موارد ممکن است نیاز به مشاوره در مورد پرونده هایی در کشور های مختلف باشد، لذا باید قوانین بین المللی را مشاورین حقوقی بین المللی به خوبی بشناسند. زیرا معمولا این قوانین ممکن است برای پرونده های حقوقی مختلف کاربرد داشته باشند.

تفاوت مشاور حقوقی و وکیل پایه یک دادگستری در چه چیزی می باشد؟

شاید بسیاری از افراد نتوانند تفاوت خاصی بین مشاورین حقوقی و وکیل پایه یک دادگستری قائل شوند. زیرا معمولا فعالیتی که این افراد می کنند، شباهت هایی به هم دارد. اما در حقیقیت این دو عنوان مربوط به دو شغل مختلف بوده و البته ممکن است شخصی هم به عنوان مشاور حقوقی و هم به عنوان وکیل پایه یک دادگستری فعالیت نماید. بدین ترتیب مشاور حقوقی و وکیل چیز جدای از هم نبوده، اما معمولا تفاوت هایی نیز با هم دارند.
یکی از اصلی ترین تفاوت های مشاور حقوقی با وکیل پایه یک دادگستری، این است که مشاور حقوقی معمولا برای یک موسسه یا شرکت خاص فعالیت می کند و همه امور حقوقی مربوط به شرکت مربوطه را انجام می دهد. اما وکیل پایه یک دادگستری می تواند در پرونده های مختلف قضایی فعالیت نماید. بدین ترتیب مشاور حقوقی یکی از مشاغلی بوده که محدود تر از شغل وکالت می باشد. معمولا افرادی که به عنوان مشاور حقوقی در عرصه بین المللی فعالیت دارند، می توانند با مشاورین حقوقی شرکت های خارجی در سراسر دنیا ارتباط برقرار کرده و این موضوع باعث می شود تا بتوانند پرونده های بین المللی را به راحتی پیگیری نمایند.

شاید دوست داشته باشید بخوانید  مرخصی در قانون کار – مرخصی استحقاقی، استعلاجی، بدون حقوق

آشنایی با برخی از وظایف مشاور حقوقی در عرصه بین الملل

ثبت شرکت خارجی

یکی از وظایفی که مشاور حقوقی در عرصه بین المللی دارد، ثبت شرکت خارجی می باشد. زیرا در اغلب موارد ممکن است نیاز به ثبت یک شرکت خارجی برای مراوده راحت تر با شرکت های خارج از کشور باشد. ثبت شرکت خارجی دارای تفاوت هایی با ثبت شرکت داخلی می باشد. بدین ترتیب نیاز است تا از مشاور حقوقی بین المللی در این زمینه استفاده شود تا بتواند همه امور ثبت شرکت را به بهترین شکل ممکن انجام بدهد.

وظایف مشاور حقوقی بین‌المللی

مشاوره حقوقی بین شرکت های داخلی و خارجی

شرکت های داخلی و خارجی بسیار زیادی وجود دارد که نیاز است با هم مراوداتی داشته باشند. معمولا برای هر نوع معامله در سطح بین الملل باید قرارداد بین المللی تنظیم شود. این قرارداد ها باید بسیار حرفه ای نوشته شود، در غیر این صورت ممکن است مشکلات بسیار زیادی در انجام معاملات به وجود بیاید. مشاوره حقوقی شرکت ها نیاز به دانش و اطلاعاتی در زمینه زبان انگلیسی نیز دارد. زیرا معمولا قرارداد های بین المللی باید به زبان انگلیسی تنظیم شوند.

تراکنش های بانکی

معمولا در انجام معاملات بین المللی تراکنش های بانکی و دریافت و پرداخت پول از اهمیت بسیار زیادی برخوردار می باشد. روش های مختلف و قانونی برای دریافت و پرداخت پول در عرصه بین الملل وجود دارد. مشاور حقوقی باید بهترین روش ها برای انجام تراکنش بانکی را به شرکت های مختلف در زمینه بین الملل ارائه نمایند. بدین ترتیب به راحت ترین شکل ممکن پول دریافت و یا پرداخت می شود. هر چه سرعت دریافت و پرداخت ها در مبادلات بین المللی بیشتر شود، رضایت هر دو شرکت داخلی و خارجی از این معامله بیشتر می شود.

شاید دوست داشته باشید بخوانید  بررسی دعوای صلح

طرح و دفاع از دعاوی کیفری

در مراودات بین المللی نیز ممکن است مشکلات کیفری و جزایی به وجود بیاید. مشاورین حقوقی می توانند در این زمینه نیز به شرکت های مربوطه مشاوره تخصصی ارائه نمایند. پیگیری دعاوی کیفری در زمینه بین الملل ممکن است کمی دشوار تر از پیگیری پرونده های داخلی باشد. اما معمولا مشاور حقوقی با تجربه، می تواند به راحتی از پس این کار برآمده و کمک کند تا شرکت مد نظر بتواند در پرونده های کیفری نیز به نتیجه که مورد نیاز بوده برسد و حقی از وی در این زمینه از شرکت های داخلی ضایع نشود.

نتیجه گیری

مشاور حقوقی بین المللی افرادی هستند که توانایی راهنمایی شرکت های مختلف در عرصه های مختلف قضایی را داشته باشند. با توجه به اینکه ارتباط یک شرکت ممکن است با چندین و چند شرکت خارجی برقرار باشد و خرید و فروش هایی در عرصه بین الملل صورت بگیرد، لذا نیاز است تا یک مشاور حقوقی بین المللی در هر شرکتی فعالیت داشته باشد. این مشاور حقوقی می تواند با توجه به اطلاعات حقوقی بسیار زیادی که داشته، کمک کند تا شرکت یا سازمان مد نظر فعالیت بسیار بهتر و راحت تری در عرصه بین المللی داشته باشد.
مشاور حقوقی بین المللی باید تخصص های بسیار زیادی داشته باشد. اولین تخصصی وی دانش و اطلاعات فنی در زمینه حقوق می باشد. از دیگر تخصص های مورد نیاز مشاور حقوقی بین المللی می توان به دانش و تخصص در زبان خارجه اشاره کرد. رسیدگی به امور قرارداد ها نیز از دیگر تخصص هایی بوده که یک مشاور حقوقی بین المللی باید داشته باشد. با وجود چنین فردی در هر مجموعه تولیدی، می توان زمینه را برای واردات مواد اولیه و یا صادرات محصولات تولید شده ایجاد کرد. بدین ترتیب مشاور حقوقی خوب می تواند در سود دهی یک شرکت تولیدی نقش بسیار تعیین کننده ای داشته باشد. زیرا صادرات برای سود دهی شرکت ها از اهمیت بسیار بالایی برخوردار می باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Call Now Button